Одржана 49. седница Општинског већа општине Оџаци

Odzaci

Општинско веће Оџаци, одржало је данас, са почетком у 9 часова, седницу на којој се разматрало и усвојило низ аката у вези са функционисањем општине Оџаци.

Усвојена су следећа акта: Предлог програма рада зимске службе 2021/2022. године на одржавању општинских путева, улица и некатегорисаних путева на територији општине Оџаци; Предлог Финансијског плана ЛАП-а за унапређење образовања, здравља, запошљавања, становања и социјалне заштите Рома у општини Оџаци за 2021. годину; Предлог Решења о откупу посебних делова зграде на катастарској парцели број 563/2 К.О. Оџаци; Предлог Решења о утврђивању просечних цена квадрата метра непокретности за утврђивање пореза на имовину за 2022. годину на територији општине Оџаци; Предлог Закључка о утврђивању услова за остваривање права на накнаду трошкова смештаја студената у студентским домовима; Предлог Јавног огласа за регресирање дела трошкова превоза студената у међумесном саобраћају за наставну 2021/2022. годину; Предлог Закључка о давању сагласности на продужење радног односа Центру за социјални рад Оџаци.

Разматран је и упућен Скупштини Годишњи план рада ПУ „Полетарац“ Оџаци за радну 2021/2022. годину, а усвојен је и достављен Скупштини на увид Извештај о извршењу буџета општине Оџаци за период од 01.01-30.09.2021. године.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије