Одржана 54. седница Општинског већа општине Оџаци

Opštinsko veće

На 54. седници Општинског већа општине Оџаци одржаној 25.11.2021. године, разматрана су и усвојена бројна акта која доприносе бољем функционисању општине Оџаци и подижу квалитет живота грађана.

Разматран је и упућен Скупштини на усвајање Нацрт одлуке о успостављању међуопштинске сарадње Града Сомбора, општина Кула, Оџаци, Апатин и Бач, као и Нацрт одлуке о усвајању Уговора о оснивању ЈКП „Регионални центар за управљање отпадом Ранчево“.

Усвојен је предлог финансијског плана ЛАП-а за унапређење образовања, здравља, запошљавања, становања и социјалне заштите Рома у општини Оџаци за 2021. годину, Предлог решења о расподели средстава у области спорта, као и предлог Закључка о давању сагласности на Финансијске планове месних заједница Бачки Брестовац, Дероње, Оџаци, Богојево, Српски Милетић за 2021. годину.

Такође, веће је разматрало измене и допуне програма пословања јавних комуналних предузећа „Услуга“ Оџаци и „Брестком“ Бачки Брестовац за 2021. годину, те је упутило Скупштини на давање сагласности.

Седница Скупштине општине Оџаци заказана је за четвртак, 02. децембар 2021. године.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on google
Google+
Share on email
Email

Тагови:

Најновије