Одржана 54. седница Општинског већа општине Оџаци

Opštinsko veće

На 54. седници Општинског већа општине Оџаци одржаној 25.11.2021. године, разматрана су и усвојена бројна акта која доприносе бољем функционисању општине Оџаци и подижу квалитет живота грађана.

Разматран је и упућен Скупштини на усвајање Нацрт одлуке о успостављању међуопштинске сарадње Града Сомбора, општина Кула, Оџаци, Апатин и Бач, као и Нацрт одлуке о усвајању Уговора о оснивању ЈКП „Регионални центар за управљање отпадом Ранчево“.

Усвојен је предлог финансијског плана ЛАП-а за унапређење образовања, здравља, запошљавања, становања и социјалне заштите Рома у општини Оџаци за 2021. годину, Предлог решења о расподели средстава у области спорта, као и предлог Закључка о давању сагласности на Финансијске планове месних заједница Бачки Брестовац, Дероње, Оџаци, Богојево, Српски Милетић за 2021. годину.

Такође, веће је разматрало измене и допуне програма пословања јавних комуналних предузећа „Услуга“ Оџаци и „Брестком“ Бачки Брестовац за 2021. годину, те је упутило Скупштини на давање сагласности.

Седница Скупштине општине Оџаци заказана је за четвртак, 02. децембар 2021. године.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs