Одржана 9. седница Скупштине Града Сомбора

У Великој скупштинској сали зграде Жупаније данас је одржана девета седница Скупштине Града Сомбора. Седницом је председавао председник Скупштине Зоран Рус, а одборници су одлучивали о 26 тачака дневног реда.

Између осталог, Скупштина је усвојила је Стратегију развоја културе Града Сомбора за период од 2021. до 2025. године, Локални  акциони план за децу града Сомбора за период од 2021. до 2023. године, као и Програм коришћења средстава за заштиту животне средине за 2021. годину.

Одборници су на данашњој седници прихватили извештаје о раду Градске управе и Правобранилаштва града Сомбора, као и извештаје о раду и финансијском пословању, Галерије „Милан Коњовић“, Градске библикотеке „Карло Бијелицки“, Културног центра „Лаза Костић“, Градског музеја Сомбор, Народног позоришта Сомбор, Историјског архива Сомбор, Спортског центра „Соко“, Туристичке организације града Сомбора, Апотекарске установе Сомбор, Центра за социјални рад и Центра за стручно усавршавање запослених у образовању за 2020. годину.

На деветој седници за новог члана Градског већа за област руралног развоја изабран је Срђан Савић, а на место вршиоца дужности директора Јавног комуналног предузећа „Простор“ именован је Ђорђе Зорић.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on google
Google+
Share on email
Email

Тагови:

Најновије