Одржане „Мале олимпијске игре”

Deca

На општинском такмичењу „Мале олимпијске игре”, које је Спортски савез општине Оџаци организовао у четвртак, 24. марта, у Каравукову, учествовало је 150 ученика из основних школа, од првог до трећег разреда. Подршка у реализацији и домаћин такмичења била је ОШ „Бора Станковић” из Каравукова.

„Мале олимпијске игре” су такмичење на коме се деца такмиче у екипама, на полигонима спретности и свестраности. У конкуренцији првог и другог разреда екипе су мешовите, док се код трећег разреда такмиче посебно дечаци и девојчице.

У конкуренцији првог разреда, ове године најбољи су били ученици ОШ „Коста Стаменковић” из Српског Милетића, друго место заузела је ОШ „Бранко Радичевић” из Оџака, а треће ОШ „Бора Станковић” из Каравукова.

Најбољи у конкуренцији другог разреда били су ученици ОШ „Бора Станковић” из Каравукова, други су представници ОШ „Марко Орешковић” из Бачког Грачаца, а треће место је освојила екипа ОШ “„Бранко Радичевић” из Оџака.

У конкуренцији трећег разреда и код девојчица и код дечака прво место је припало ОШ „Бора Станковић” из Каравукова, а друго ОШ „Бранко Радичевић” из Оџака.

Окружне „Мале олимпијске игре” биће одржане 29. марта у Сомбору, а право учешћа изборили су победници са општинског првенства.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs