Одржано 6. Међународно отворено првенство Оџака у стоном тенису

Stoni tenis

У организацији Стонотениског клуба „Оџаци“ одржано је 6. по реду Међународно отворено првенство Оџака за рекреативце, сениоре и ветеране, са преко стотину учесника.
Домаћини су истакли задовољство одзивом на овај, сада већ традиционални, турнир, те да управо добар одзив сведочи о квалитету истог. Овој првенству одазвали су се готово сви најбољи ветерани из читавог региона.
У најбројнијој категорији, апсолутни фаворит био је Кристијан Червик, испред екипе „Ада“, а у истој конкуренцији се такмичила и његова супруга, Ана Никојани Червик, која је родом из Грузије. Они су понели златну и сребрну медаљу из Оџака. Треће место и бронзану плакету освојио је Митар Паликућа, наш познати параолимпијац и репрезентативац Србије у пара стоном тенису. У апсолутној категорији, сребро је однео домаћин, Дарио Лобода, испред екипе из Српског Милетића.
Турнир се играо на 12 столова, у хали Спортског центра Оџаци, а медаље и дипломе за најбоље играче уручио је члан Општинског већа задужен за област спорта, Небојша Николић. Организацију турнира помогли су Спортски савез општине Оџаци и СЦ Оџаци.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs