Одржан семинар о улози тренера у развоју спортисте

Uloga trenera

Након успешно одржаног „Сајма спорта“ и промоције спортских клубова, најмлађим суграђанима на новоизграђеним теренима у Основној школи „Жарко Зрењанин“, Спортски савез општине Апатин, наставио је са активностима које имају за циљ подизања квалитета рада у спортским клубовима општине.
У Великој сали СО Апатин, семинар о улози тренера у развоју спортисте од почетника до врхунског спорта, одржала доктор психолошких наука Јована Трбојевић Јоцић.
„Наша гошћа је успешан спортски психолог која ради и у Кајакашком савезу Србије и жеља Спортског савеза општине Апатин је да семинар буде интерактиван, како би представници апатинских спортских клубова који су дошли унапредили своја знања и применили их у својим клубовима“, рекао је генерални секретар Спортског савеза општине Апатин, Радомир Радујко.
Јована Трбојевић Јоцић је похвалила добру сарадњу са клубовима и Спортским савезом општине, јер не долази први пут овде, те је нагласила да Апатин у великој мери и на добар начин улаже у развој спорт што даје видљиве резултате.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs