Одржан 3. Меморијал „Милан Средановић“ у Кули

Memorijal

Током викенда је у Кули одржан трећи по реду, сада се већ слободно може назвати традиционални, турнир „Милан Средановић“. Овај Меморијал одржава се у част истакнутог голмана и тренера ФК „Хајдук“, по чијем имену се зове и кулски стадион крај канала. Учешће у турниру узео је рекордан број екипа, чак 64, а овогодишњи турнир је специфичан и по томе што је био по први пут интернационалног карактера. Наиме, на турниру су учествовали и гости из Теслића. Такмичили су се дечаци од 2010. до 2013. годишта.

У генерацији 2010. победнички трон заузели су Новосађани, екипа „Меридијан“, друго место узела је екипа „Петрика“ такође из Новог Сада, док је треће место припало „Војводини“ – исто из Новог Сада.

Генерација 2011. прошла је следећим пласманима – „Војводина“ прва, „ОФК Оџаци“ друга, а трећа београдски „Олимпик“.

Из генерације 2012. прваци су били дечаци из екипе „Рада“ из Београда, друго место припало је екипи „Жарково“ из Београда, а треће „Крилима Крајине“ из Бачке Паланке.

У најмлађој такмичарској категорији, прво место заузели су дечаци из Школе фудбала „ГДМ“ из Новог Сада, друго „Меридијан“ из Новог Сада, а трећепласирани су били Врбашани из „ЦФК“.

Признања награђенима уручили су председник општине Кула Дамјан Миљанић и Јелена Средановић, ћерка Милана Средановића.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије