Одржан „JaffaAll-Stars Kup” у Црвенки

kosarkaski kamp„JaffaAll-Stars Kup”

Други по реду „JaffaAll-Stars Kup”, кошаркашки турнир у пионирском и кадетском узрасту, одржан је у Спортској хали у Црвенки. Поред домаћина и организатора, Кошаркашког клуба „ЈаффаАлл-Старс“ из Црвенке, у пионирској категорији учествовале су екипе „Партизан“ из Београда, „Апатин“, и „Сента“. Када је реч о кадетском узрасту, учествовали су и борили се за златну медаљу „Херцеговац“ из Гајдобре и „ЈаффаАлл-Старс“.
У првој полуфиналној утакмици, у конкуренцији пионира, састали су се „Партизан“ и „Апатин“. Успешнији су били Београђани, који су славили са 98:25. У другом полуфиналу пионира успешнија је била домаћа екипа „ЈаффаАлл-Старс“, која је победила „Сенту“ резултатом 62:37. У мечу за треће место код пионира „Апатин“ је био бољи од „Сенте“ са 49:46, док је у финалу, „Партизан“ победио екипу домаћина са 93:30.
Када је реч о индивидуалним признањима код пионира, за најбољег играча проглашен је Милош Давидовић из „Партизана“, док је трофеј „играч у успону“ припао Ненаду Миљковићу, играчу „Сенте“.
У кадетској утакмици, златну медаљу освојила је екипа „ЈаффаАлл-Старс“ победом над екипом „Херцеговца“ из Гајдобре резултатом 82:70. Код кадета, најбољи играч је Михаило Радуловић, играч екипе „ЈаффаАлл-Старс“, док је трофеј „играч у успону“ отишао у руке Сава Мрковића из „Херцеговца“.
Након завршетка свечане церемоније, свим учесницима турнира подељени су поклон производи генералног спонзора клуба, Компаније „Јаффа“.
Турнир је окупио око 130 учесника, а медаље и пехаре уручио је председник општине Кула, Дамјан Миљанић.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs