Од среде још 16 јефтинијих производа: Шта је све на списку артикала са ознаком „Боља цена“

Tomislav Momirović

Од среде акција „Боља цена – цена за народ“ биће проширена за још 16 нових категорија производа, саошптило је Министарство унутрашње и спољне трговине.

Уз ову ознаку и повољнију цену продаваће се: брашно ТИП 500 и ТИП 400, сунцокретово уље, кисело млеко, маргарин, сирни намаз, црни лук, пасуљ, купус, паштета, виршле, смрзнути грашак, џем, кекс, паста за зубе и сапун.

Акција ће трајати до 31. децембра, а производи који су део акције у продавницама ће бити јасно означени знаком „Боља цена“ како би потрошачима било лакше да их нађу на полици и купе.

Момировић: Производа „Боља цена“ има довољно

„Изузетно сам задовољан одазивом трговаца и произвођача, видљивошћу акције и њеним ефектима. Боља цена је заједничка акција и иницијатива државе и малопродаваца, и њен основни циљ је да заштитимо стандард грађанаи помогнемо им да за свој тешко стечен новац могу да купе што више производа. Напоменуо бих да грађани не треба да брину јер производа из акције Боља цена има довољно и биће доступни на рафовима свих малопродајних објеката у земљи, а подсећам да је ова акција активна у више од 2.500 продавница на целој територији Србије”, рекао је министар трговине Томислав Момировић.

Он је додао да ће се потенцијална препродаја производа оштро сакционисати.

У оквиру акције „Боља цена – цена за народ“, која је почела 13. септембра и која ће трајати све до 31. децембра 2023. на константном режиму „акције“ налази се следећих 36 категорија: млеко, јогурт, сир бели кришка, јабуке, кромпир, тестенина, пилеће месо (труп), салама у омоту, безалкохолни напици, кафа, храна за бебе, шампон за бебе, купка за бебе, дечије пелене, шампон за одрасле, купка за одрасле, тоалет папир, хигијенски улошци, детерџент за прање судова, детерџент за прање веша, брашно ТИП 500 и ТИП 400, сунцокретово уље, кисело млеко, маргарин, сирни намаз, црни лук, пасуљ, купус, паштета, виршле, смрзнути грашак, џем, кекс, паста за зубе и сапун.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.