Од 5. до 18. фебруара наставак динамичких тестирања на прузи за велике брзине Београд-Нови Сад

Pruga

Од суботе, 5. фебруара настављају се динамичка тестирања на прузи за велике брзине Београд-Нови Сад која су започета 17. јануара и трајаће до 18. фебруара, саопштено је из Инфраструктура железнице Србије.

У саопштењу се наводи да ће на делу двоколосечне пруге Београд Центар-Стара Пазова, од сутра до 18. фебруара свакодневно у периоду од 6.30 до 17.30 сати бити обустављен железнички саобраћај на левом шидском колосеку, између железничких станица на релацији Београд Центар-Стара Пазова-Голубинци, односно дуж читаве пруге за велике брзине Београд-Нови Сад.

– Динамичка тестирања брзе пруге и у наредних четрнаест дана обављаће мерна кола специјализоване компаније Немачких железница Деутсцхе Бахн Сyстемтецхник, која је ангажована за реализацију овог посла – наводи се у саопштењу и додаје да ће мерна кола свакодневно више пута пролазити трасом брзе пруге највећим брзинама.

Инфраструктура железнице Србије упозорава грађане да је пешацима и друмским возилима забрањено прелажење преко пруге за велике брзине Београд-Нови Сад на недозвољеним местима, на “дивљим” прелазима и на непрописан начин.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs