Око 1,4 милиона за спортске организације у општини Апатин

Apatin ugovor

Покрајински секретар за спорт и омладину, Дане Баста, уручио је 287 уговора и решења представницима спортских организација за финансирање посебног програма којим се доприноси развоју спорта у АП Војводини.
Са територије општине Апатин, средства је добило шест клубова и Спортски савез у укупном износу од 1.350.000,00 динара. Кошаркашки клуб „Апатин“ за пројекат „Развој такмичарских селекција КК „Апатин“ добио је средства у висини од 200.000,00 динара, Тениски клуб „Дунав“ за пројекат „Тенис за све“ добио је средства у висини од 200.000,00 динара, Рукометни клуб „Апатин“ за пројекат „Рукомет за све“ добио је средства у висини од 150.000,00 динара, Женско кошаркашко спортско удружење „Апа-срне“ за пројекат „Развој женске кошарке у општини Апатин“ добило је средства у висини од 200.000,00 динара, Куглашки клуб „Апатин“ за пројекат „34. Светски куп“ добио је средства у висини од 150.000,00 динара, Кајак клуб „Панонија“ за пројекат „Набављање опреме за школу кајака“ добио је средства у висини од 150.000,00 динара, док је Спортски савез општине Апатин за пројекат „Повећање обухвата грађана бављењем спортом кроз развој и унапређење спортске рекреације“ добио средства у висини од 300.000, динара.
Генерални секретар Спортског савеза општине Апатин Радомир Радујко се захвалио покрајинском секретару за спорт и омладину Данету Басти испред спортских организација општине на добијеним средствима.
„Ово је само наставак добре сарадње коју од раније имамо са Покрајинским секретаријатом за спорт и омладину. Господин Баста има велико разумевање за идеје које спроводимо и надам се да ће тако бити и у будуће како бисмо што више омасовили спорт и рекреацију код деце и омладине у нашој општини“, поручио је Радујко.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs