Округлим столом “Финансирање иновација” 9. новембра НАЛЕД покреће “Месец иновација”

Sastanak

НАЛЕД (Национална алијанса за локални економски развој) 9. новембра ће у Београду организовати округли сто на тему финансијког аспекта реализовања иновација под називом “Финансирање иновација: Пут од идеје до реализације”. Са одржавањем округлог стола истовремено ће бити покренут “Месец иновација”.

Округли сто биће одржан у Музеју науке и технике, а посвећен је актуелним условима за обезбеђивање финансија за развој иновативних бизниса, кључним изазовима са којима се суоццавају иноватори, као и примерима добре праксе како обезбедити средства за успессно пословање.

Такође, округли сто у Београду први је у низу догадаја којим запоциње “Месец иновација” и током којег ће сви заинтересовани за унапређење услова за пословање иноватора моћи на сајту www.startech.org.rs да укажу на кључне препреке и предложе решења, наводи се у саопштењу НАЛЕД-а.

Догађај ће отворити извршна директорка НАЛЕД-а Виолета Јовановић и сениор менаџерка корпоративних послова компаније Пхилип Моррис за југоисточну Европу Драгана Вујко, након чега ће на панел дискусији своја искуства поделити успешни предузетници и чланови старт-уп заједнице Иван Минић, Зоја Кукић, Никола Мијаиловиц, као и представници Владе Србије, НАЛЕД-а, банкарског сектора.

Пренос уживо биће обезбеђен на  starteh.org.rs.

“Месец иновација” се покреће уз подршку компаније Philip Moris.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on google
Google+
Share on email
Email

Тагови:

Најновије