Округлим столом “Финансирање иновација” 9. новембра НАЛЕД покреће “Месец иновација”

Sastanak

НАЛЕД (Национална алијанса за локални економски развој) 9. новембра ће у Београду организовати округли сто на тему финансијког аспекта реализовања иновација под називом “Финансирање иновација: Пут од идеје до реализације”. Са одржавањем округлог стола истовремено ће бити покренут “Месец иновација”.

Округли сто биће одржан у Музеју науке и технике, а посвећен је актуелним условима за обезбеђивање финансија за развој иновативних бизниса, кључним изазовима са којима се суоццавају иноватори, као и примерима добре праксе како обезбедити средства за успессно пословање.

Такође, округли сто у Београду први је у низу догадаја којим запоциње “Месец иновација” и током којег ће сви заинтересовани за унапређење услова за пословање иноватора моћи на сајту www.startech.org.rs да укажу на кључне препреке и предложе решења, наводи се у саопштењу НАЛЕД-а.

Догађај ће отворити извршна директорка НАЛЕД-а Виолета Јовановић и сениор менаџерка корпоративних послова компаније Пхилип Моррис за југоисточну Европу Драгана Вујко, након чега ће на панел дискусији своја искуства поделити успешни предузетници и чланови старт-уп заједнице Иван Минић, Зоја Кукић, Никола Мијаиловиц, као и представници Владе Србије, НАЛЕД-а, банкарског сектора.

Пренос уживо биће обезбеђен на  starteh.org.rs.

“Месец иновација” се покреће уз подршку компаније Philip Moris.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs