Омладинска сцена поново живи: премијера представе „Седам“ у петак у КЦ Кула

Sedam

У петак, 18. марта, са почетком од 20 часова ће се, у Великој сали Културног центра Кула, одржати премијерно извођење представе „Седам“. Представа је ауторски пројекат Слободана Ногавице, глумца Културног центра Кула.

„Седам“ је први пројекат КЦ Кула на омладинској сцени после неколико година паузе. Наиме, кулско позориште је већ надалеко познато по вечерњој сцени, а представе са ове сцене освајале су неке од најважнијих награда на фестивалима широм земље и региона. Осим вечерње, веома је жива и дечија драмска сцена, коју успешно води Слободан Ногавица, а оживљавање омладинског театра је потез на који је позориште у Кули веома поносно. Некада прваци дечије драме, а сада кулски омладински ансамбл, наступиће у следећем саставу: Теодора Станић, Лјиљана Кнежевић, Биљана Митрић, Игор Станић, Леа Полић, Лука Ногавица и Сара Крупљанин.

Каменко Бертић, директор Културног центра, издваја о представи „Седам“:
„Као реч…
…и опет младост
И опет таленат
И опет радост
И опет будућност…
Без маски и лажне шминке, наоружани само емоцијама и енергијом, пред публиком, пред мраком, пред собом…“

Културни центар Кула, уз речи „Позориште станује код нас!”, позива све Куљане и друге госте да присуствују премијери представе „Седам” и да аплаузом поздраве младе културне прегаоце.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs