Они желе Србију без насиља, а сваки дан тероришу народ на улицама и преко медија! Нормална Србија мора стати на крај насилницима и лажовима

opozicija

У Србији се у овом тренутку дешава трагикомична ситуација чији су режисери политичари и професионални активисти из редова про-Нато опозиције који се на папиру и у својим медијима декларативно залажу за борбу против насиља.

Само један у низу лоше режираних филмова јесте провоцирање грађана Будисаве од стране Јанка Веселиновића, власника комби странке под називом Покрет за преокрет. На курсу који су сви лидери про-Нато опозиције очигледно прошли, као један од основних задатака им је поверено стварање атмосфере у друштву која Србију и Српску напредну странку треба да прикажу као насилнике.

Ситуација у пракси је управо супротна. Терорисали су народ и државу из викенда у викенд кроз блокаде путева. Нападали су Скупштину Србије, кидисали су на Председништво, носили су вешала и моторне тестере, претили су убиствима и пливању у Дунаву и Сави, а све у циљу да испровоцирају реакцију оне већинске, нормалне Србије.

Видео можете погледати овде.

Реакција нормалне Србије је оно што њих заправо боли. Лоше режирани филмови су за њих добили потпуно неочекивани расплет. Председник Републике Србије као искусни стратег није насео на провокације, полиција није пребијала насилнике преобучене у опозиционаре као што је то чинила полиција у Француској или Немачкој, а оно што је најбитније, на провокације нису насели ни грађани Србије.

“Опозициони“ медији сваки терор и насиље од стране про-Нато опозиције објашњавају као борбу за слободу, док у исто време свако кривично дело које се деси на тлу Србије покушавају да представе као последицу власти Српске напредне странке.

Подсетићемо само на неке од креатора “Зверињака“.

Драган Ђилас, лидер ССП и главни финансијер про-Нато опозиције је физички нападао сопствену жену и таста. Нису били поштеђени ни припадници МУП-а којима је претио отказом, као ни студенти током протеста.

Видео можете погледати ОВДЕ

Драган Бјелогрлић, глумац и режисер, а с времена на време и опозициони активиста. Физички је напао редитеља Драгана Гагу Антонијевића, који је приликом напада задобио више удараца у главу.

Видео можете погледати ОВДЕ.

Саво Манојловић, професионални активиста. На једном од протеста на Газели физички се сукобио са неколико других активиста.

Брајан Брковић, професионални активиста из Новог Сада. Више пута је скрнавио српску заставу, а такође је учествовао у међусобним тучама на протестима у Новом Саду, када су остали актери били и Миран Погачар, Младен Цвјетић и Радивој Јововић.

Александар Јовановић Садам, бивши председник Скупштине града Новог Сада је оптужен током априла месеца за насиље у породици. Садама је за насиље пријавила његова супруга Јована, ћерка чувеног Ђорђа Балашевића.

Милан Бошковић, спортски новинар. Правноснажно је осуђен на условну казну од пет месеци затвора након што је претукао супругу.

Јово Бакић, социолог. Периодично прети грађанима Србије јурењем по улицама и бацањем у Дунав и Саву.

Срђан Егић, бивши високи функционер ДС. Осумњичен за силовања и сексуалне нападе.

Позивамо наше читаоце да допуне списак насилника и да се на овај начин прикључе правој борби против насиља.

 

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs