Онлине припремна настава за полагање правосудног испита

Онлине припремна настава за полагање правосудног испита почиње 23. априла и траје до 5. јуна. Настава се се одвија петком од 16 часова ( 5 часова) и суботом од 9 часова (10 часова). Укупан фонд часова је 87, а настава ће обухватити предмете са грађанском и кривичном материјом.
-Устав, закони и прописи важе и примењују се јединствено на целој територији Републике Србије. Програм онлине припремне наставе је конципиран тако да кандидати где год се определе да полажу правосудни испит, буду једнако припремљени да могу успешно да савладају ову обимну правну материју, односно, положе правосудни испит. Онлине припремна настава за полагање правосудног испита је добар избор да директори, руководиоци, начелници и остала службена и правна лица, стекну или допуне постојеће знање о законским регулативама и важећим прописима. Зашто је то добро? Добро је да сте сигурни у својим одлукама и да радите у складу са прописима – истакла је Виолета Стаменковић, дипломирани правник, овлашћено лице ЈП Службени гласник.
Тим предавача који ангажује ЈП Службени гласник гарантује квалитет едукације, а то су судије Врховног касационог суда, судије и председник Привредног апелационог суда у Београду, тужиоци, судија Вишег суда у Београду, адвокат из Адвокатске коморе, професори Правног факултета у Београду.
Сваки полазник добија и бесплатну шифру за месец дана коришћења ПИС-а –највеће електронске базе закона и прописа, и могућност преслушавања сваког предавања.
Више информација о припремној настави можете добити на тел. 063445800 или на мејл: reg.kancelarijaposrednika@gmail.com

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.