Опозиција плаћа грађанима потписе подршке за изборе у Сечњу

Mito

Општински одбор СНС Сечањ најоштрије осуђује коруптивне и криминалне радње Вукашина Баћине и његових сарадника, којима се вређа људско достојанство, крше демократске процедуре и руши правна држава.

Каква је то политичка снага персоне попут Баћине, ако није у стању да легалним путем прикупи чак ни потписе за кандидатуру своје дружине на предстојећим изборима?

Баћина месецима шири гнусне лажи о члановима и активистима СНС, подрива међукомшијске односе, зове у помоћ медије попут Данас-а и портала Аутономија, чији су ставови о Косову и Метохији и Републици Српској одлично познати јавности и то не по добром!

Константно покушава да омаловажи, облати и дискредитује српске напредњаке, а заправо се, као што је сада свима очигледно, баш он бави коруптивним радњама и то на најодурнији могући начин, флагрантним нуђењем мита за потпис, а потом извесно и за глас, што се све јасно види и чује на снимцима које прилажемо.

Позивамо надлежне органе да хитно реагују, а житеље Општине Сечањ да запамте ову срамоту и казне Баћину и његову криминалну делатност 03. априла.

Видео погледајте ОВДЕ.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.