Општина Апатин награђена златном плакетом за допринос и подршку школском и дечијем спорту

Српски атлетски савез и компанија Теленор, покренули су пројекат “Брзином до звезда” који је почетком јуна на стадиону ОФK Младост окупио преко 90 деце из округа. Домаћини и техничка подршка били су им представници атлетског клуба Апатин.

Као победница у својој дисциплини, Милица Занзе је учествовала и на републичком такмичењу, где је такође освојила прво место.

Представници Српског атлетског савеза и организатори пројекта “Брзином до звезда”, данас су са Милицом Занзе и њеним родитељима били гости председници општине Апатин Дубравки Кораћ, која их је дочекала са својим сарадницима. Овом приликом, наша општина је симболично добила златну плакету за допринос и подршку школском и дечијем спорту.

  • Имали смо прилику и привилегију да се укључимо у овом сјајном пројекту. Било ми је драго и тада када смо организовали пројекат на нашем стадиону, а посебно након завршетка такмичења када је Милица Занзе била победник у својој категорији. Атлетски савез ради заиста сјајну ствар кроз овај пројекат, укључује масовно децу у спорт и што се тиче општине Апатин, имају пуну подршку да наставе са овом идејом и убудуће, рекла је председница општине Апатин Дубравка Кораћ.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије