Општина Апатин потписала Уговор о додели средстава за финансирање Програма енергетске санације у приватним домаћинствима

potpisivanje

Министарство рударства и енергетике расписало је Јавни позив ка локалним самоуправама за доделу средстава за финансирање Програма енергетске санације стамбених зграда, породичних кућа и станова, чији је рок за пријаву био 21.02.2022. Апатину су, на основу пријаве на овај Конкурс, одобрена средства у висини од 5 милиона динара, те ће уз сопствено учешће у истом износу, буџет за реализацију ове инвестиције бити 10 милиона динара.

Данас је, у име општине Апатин, заменик председнице општине, Радован Ђукић потписао Уговор, након чега се и званично може кренути у даљу реализацију овог пројекта. У наредном периоду ће се расписати најпре конкурс за извођаче радова, па ће након спровођења тог јавног позива, конкурс бити расписан ка заинтересованим грађанима општине Апатин.

Подсећања ради, општина Апатин је издвојила 5 милиона динара у 2021. години за пројекат замене столарије ка својим грађанима, захваљујући чему је 72 домаћинства из ове општине добило нове прозоре и врата.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs