Општина Оџаци доделила награде најбољим студентима

Odzaci

Општина Оџаци доделила је новчане награде као подстицај у студирању најбољим студентима основних и мастер студија, са територије локалне самоуправе на високошколским установама, чији је оснивач Република Србија. Такође, додељена је и награда по основу Јавног позива за подстицај студентима ромске националности.
Укупно, за ове намене, општина Оџаци издвојила је око 3,2 милиона динара, како би наградила 58 најбољих студената у општини.
Студенти, њих 19, који су током досадашњег студирања остварили просечну оцену од 8,5 до 8,99, награђени су са по 50 хиљада динара, они који су остварили просечну оцену између 9 и 9,49, њих укупно 24, награђени су са по 55 хиљада динара, 10 студената, који су у току студирања остварили просечну оцену између 9,5 и 9,99 добили су по 60 хиљада динара, док је четворо студената са просечном оценом 10 награђено износом од по од 65 хиљада динара.
Награде је најбољим студентима доделио председник општине Оџаци, Горан Николић, који је овом приликом честитао свима на наградама, које су заслужили својим вредним радом и учењем и изразио задовољство што су студенти препознали ову меру, коју ова локална самоуправа спроводи већ неколико година. У прилог томе говори податак да се ове године на Конкурс пријавило 20 студената више него претходне године, а да је из буџета општине издвојено милион динара више, како би били награђени најбољи студенти.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs