Општина Оџаци издваја преко 17,7 милиона динара за јавне конкурсе и позиве

konkurs

Данас је расписано 7 јавних конкурса и 1 Јавни позив на територији општине Оџаци. Расписани су:

• Јавни позив за суфинансирање трошкова превоза културно-уметничких друштава и осталих удружења у области културе ~ средства која ће бити издвојена износе 400.000 динара, а цео текст можете прочитати ОВДЕ.

• Јавни конкурс за расподелу средстава за суфинансирање програма ватрогасних савеза ~ средства која ће бити издвојена износе 785.000 динара, а цео текст можете прочитати ОВДЕ.

• Јавни конкурс за доделу финансијских средстава за изградњу, одржавање и обнову верских објеката у власништву цркава и верских заједница ~ средства која ће бити издвојена износе 7 милиона динара, а цео текст можете прочитати ОВДЕ.

• Јавни конкурс за суфинансирање програма удружења грађана из области социо-хуманитарних делатности ~ средства која ће бити издвојена износе 2,2 милиона динара, а цео текст конкурса можете прочитати ОВДЕ.

• Јавни конкурс за суфинансирање програма осталих удружења грађана из области екологије, заштите животне средине, предузетништва, образовања, заштите потрошача, завичајних удружења и остало ~ средства која ће бити издвојена износе 4,9 милиона динара, а цео текст конкурса можете прочитати ОВДЕ.

• Јавни конкурс за суфинансирање програма ловачких удружења ~ средства која ће бити издвојена износе 600.000 динара, а цео текст конкурса можете прочитати ОВДЕ.

• Јавни конкурс за суфинансирање пројеката из области културе ~ средства која ће бити издвојена износе милион динара, а цео текст конкурса можете прочитати ОВДЕ.

• Јавни конкурс за суфинансирање програма осталих удружења грађана из области културно уметничких друштава ~ средства која ће бити издвојена износе 900.000 динара, а цео текст конкурса можете прочитати ОВДЕ.

Циљ расписивања јавних конкурса и позива јесте унапређење рада удружења и друштава.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs