Општини Кула додељена средства за суфинансирање пројекта програма запошљавања

Посао

Министар без портфеља у Влади Републике Србије задужен за равномерни регионални развој, Един Ђерлек, уручио је представницима локалних самоуправа уговоре у оквиру Програма подстицања регионалног раста, а реч је о развојним пројектима пре свега у области комуналне инфраструктуре. Будући да регионални развој има и социјалну димензију, локалне самоуправе су добијена средства определиле и за улагања у социјалну инфраструктуру, као што су културни центри и игралишта за децу. Улагано је и у унапређење туристичког садржаја, али и у дигитализацију и модернизацију општинских услуга.
Уговор је, испред општине Кула, потписала помоћница председника општине, Јелена Павков, а средства су опредељена за суфинансирање пројекта „Програм запошљавања општине Кула 2024 – 2026. са акционим планом“.
Такође, уговоре су потписали и представници општина и градова Пријепоље, Мали Зворник, Брус, Жагубица, Ужице, Крупањ, Врњачка Бања, Врање, Бабушница, Трговиште, Деспотовац, Сјеница, Зрењанин, Нова Црња, Кикинда, Параћин и Велика Плана.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs