Освајачи медаља БК „Сомбор“ на пријему код градоначелника

BK Sombor

На одржаном Европском првенству у боксу за млађе сениоре до 22 године које се одржало у Будви и Балканском првенству у Румунији, представници БК „Сомбор“ су остварили одличне резултате, освајањем једне златне и две бронзане медаље. Тим поводом, уприличен је пријем у згради Жупаније, где су са младим боксерима разговарали градоначелник, Антонио Ратковић, чланица Градског већа за спорт, децу, омладину и здравство, Антонија Нађ Косановић и председник Спортског савеза Града Сомбора, Зоран Бојић.

„Желим да вам честитам на оствареним резултатима. Сигуран сам да иза вас стоји уложено пуно труда и рада како би се борили за медаље на овако озбиљним такмичењима. Ви сте чести гости код нас што показује колико сте заправо успешни у спорту којим се бавите. Желим вам још пуно таквих успеха у каријери и да нам дођете поново са неким новим одличјима“, поручио је градоначелник, Антонио Ратковић.
На одржаном Балканском првенству у Румунији, Драгана Јовановић је освојила титулу првака Балкана, победивши у финалу домаћу такмичарку. Поред тога, на одржаном Европском првенству у Будви, на којем је учешће узело преко 300 такмичара из 35 земаља Европе, два Сомборца, Омер Аметовић и Јован Николић, успели су да освоје бронзане медаље и да тиме учине поносним како Град Сомбор, тако и Републику Србију, показујући да будућност српског бокса у мушкој и женској категорији има велику перспективу и светлу будућност.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.