Основци из Каравукова у пројектима Савеза за школски спорт Србије

Ples

Основци из Каравукова из „Боре Станковића“ учествују у пројекту „Твој лајк за наш плес“ који организује Савез за школски спорт Србије.

Тренутно је у току гласање за најпопуларнију плесну тачку, а ученици ове школе такмиче се у две категорије: од првог до четвртог и од петог до осмог разреда, а тачке су припремале наставнице Милена Цветковић и Јелена Игњатић.

Плесне тачке су објављене на платформама Фацебоок, Yоутубе, као и на сајту Савеза за школски спорт Србије. На крају такмичења биће проглашене најбоље плесне кореографије у категоријама најпопуларнија плесна кореографија (она са највише гласова) и најбоља плесна кореографија (по оцени стручног жирија).

Плесна кореографија мора да се сними у видео формату, а било је потребно да их осмисле ученици у сарадњи са наставницима и да тим путем испромовишу и представе своју школу.
Гласање траје до 22. маја од 18 часова.

Осим наведеног, ОШ „Бора Станковић“ укључена је у још један пројекат Савеза, под називом „Здраво растимо“, кроз који наставници и ученици праве едукативне филмове. Гласање за најпопуларнији филм у току је и трајаће до 17. маја до подне.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs