Отворене пријаве за интензивно студентско програмско такмичење АИБГ Белграде 10. и 11. децембра

Програмско такмичење

Локална група Удружења студената технике Европе — БЕСТ Београд, четврти пут организује АИБГ Белграде (Артифициал Интеллигенце БаттлеГроунд Белграде), интензивно студентско програмерско такмичење на пољу вештачке интелигенције.

АИБГ Белграде одржаће се 10. и 11. децембра на Универзитету Метрополитан, где ће тимови имати на располагању 20 часова за израду интелигентног играча (бота), који ће се борити са ботовима супарничких тимова у задатој видео игри и тако одредити победника такмичења, кога очекује награда у износу од 100.000 РСД.

Такмичење је намењено студентима техничко-технолошких и природно-математичких факултета из целе Србије, са циљем да им пружимо прилику да покажу своје знање и прошире своје искуство у областима вештачке интелигенције и програмирања. Компанија Вроом биће покровитељ такмичења.

Удружење студената технике Европе је међународна, непрофитна, аполитична студентска организација која броји 92 локалне групе у 33 земље. Од свог оснивања 2003. године, локална група БЕСТ Београд омогућава повезивање, размену и сарадњу са студентима из целе Европе.

Не пропусти прилику да освојиш вредне награде, зато нам се придружи 10. и 11. децембра.

Пријаве су отворене у периоду од 3. до 21. новембра на сајту aibg.best.rs. Окупи тим и пријави се!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs