Отворени онлajн Дани пољопривреде на Новосадском сајму – Трактор на поклон за најсрећнијег посетиоца

Покрајински секретар за пољопривреду Чедомир Божић свечано је на Новосадском сајму отворио “Дане пољопривреде онлajн” који ће трајати до 21 маја. Божић је нагласио да је он-лајн манифестација добар начин да се и у околностима глобалне пандемије пружи подршка пољопривредницима.

  • Покрјајинснки секретаријат издваја око милијарду динара годишње за субвенције произвођачима. Ми смо сервис који треба да помогне да пољопривредници буду што јачи и конкурентнији на тржишту. Само на тај начин можемо очекивати да пољопривреда буде локомотива развоја, рекао Божић.

Говорећи о виртуелној подршци аграру генерални директор Новосадског сајма Слободан Цветковић истакао је да је ово само замена за стварни сајам.

  • Уколико ситуација са пандемијом дозволи, 88. по реду Пољопривредни сајам, требало би да се одржи од 18. до 24. септембра ове године, рекао је Цветковић.

На сајму који је у току има више од 80 излагача. Осим домаћих, ту су и штандови излагача из Холандије, Чешке, Шпаније, Хрватске, Румуније тако да мифестација има и међународни карактер.

Трактор на поклон

Улаз на платформу www.expoonline.rs је бесплатан за посетиоце, а компанија Агропанонка обазбедила је за најсрећнијег  “Беларус”  трактор на поклон.

Б.K.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs