Отворен позив за пријављивање пројеката за Париски форум о миру

Четврти по реду Париски форум о миру, одржаће се од 11. до 13. новембра 2021. године,  а позив је отворен за пријављивање пројеката, међу којима ће 80 изабраних бити представљено широј јавности.

Фокус овогодишњег Форума биће свеобухватни опоравак те ће се разматрати иницијативе и предлози пројеката за боље управљање глобалним изазовима и јавним добрима које се приоритетно односе на борбу против кризе изазване вирусом Ковид-19, боље управљање јавним просторима, боље управљање дигиталним системом, борбу против лажних вести и претње штампи, заштиту јавне сфере у доба Ковид-19, постизање једнакости између жена и мушкараца, јачање сарадње Југ-Југ и др. 

Предлагачи пројеката могу бити најразличитији актери, од држава, међународне организације, НВО, локалне заједнице, компаније, фондације, развојне агенције до истраживачких центара, универзитета, удружења и верских група.

Све пријаве се подносе онлајн на енглеском или француском језику, а рок је почео да тече од 26. марта, закључно са 9. мајем у 23:59 (по париском времену).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије