Отворен први Новогодишњи вашар у Кули

Vasar

У Кули је синоћ отворен први Новогодишњи вашар и трајаће све до 8. јануара 2022. године. Вашар је намењен свим узрастима, од најмлађих до најстаријих, a поред забавног садржаја, биће реализоване и промоције рукотворина, ручних радова али и старих заната.

Отварању Новогодишњег вашара присуствовао је Дамјан Миљанић, председник општине Кула, који је истакао да је локална самоуправа припремила прегршт различитих садржаја за посетиоце.

„Данас када почиње и календарски зима, почeo je и зимски вашар у Кули. Сваког дана ће бити доста дешавања, концерти и нека такмичења за најмлађе. Мислимо да ће ово бити једно место окупљања наших суграђана и људи из околних места, да ће овде провести неко време, забавити се, купити поклоне или украсе, и да на овај начин, ову зиму и ову годину дочекамо још лепше“, рекао је Миљанић.

Директор Туристичке организације општине Кула, Владимир Станковић позвао је Куљане, али и становнике околних места, да посете Новогодишњи вашар.

„Потрудили смо се да доведемо што више излагача и да направмо интересантан програм. Сваки дан, од 16 до 20 часова, посетиоци ће моћи да обиђу продајне штандове и да уживају у избору. У затвореним тезгама смо направили продају кобасица, куваног вина, колача и разноразних других ђаконија“, изјавио је Станковић и додао да су цене чаја, кафе и куваног вина приступачне, од 50 до 100 динара, тако да свако може да ужива.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије