Отворен Сајам старих заната у Руском Крстуру

Sajam starih zanata

У организацији Удружења Занатлија и Удружења Бајка из Руског Крстура, данас је отворен “Крстурски сајам 2021”. Сви љубитељи старих заната могу да уживају у презентацијама, радионицама на отвореном и готовим производима предузетника, чланова удружења занатлија из Руског Крстура, као и гостију из околних места.

Отварајући ову, девету по реду манифестацију, председник општине Кула, Дамјан Миљанић, рекао је да му је част и задовољство што је имао прилику да отвори ову значајну манифестацију:”Крстурски сајам 2021 је веома значајна манифестација на којој су представљени производи предузетништва, старих и уметничких заната. Општина Кула ће и даље наставити да подржава овакве сајмове, јер је то начин да очувамо традицију, културу и старе занате”.

Председник Удружења Занатлија, Владимир Емејди, поздравио је све присутне и истакао да се због тренутне епидемиолошке ситуације овогодишња манифестација мало другачије организује, уз мањи број људи, али да се нада да ће следећа, јубиларна, бити посебна, уз пун капацитет, како то ова манифестација и заслужује.

Сајам се одржава у дворишту и просторијама Удружења, а одржавање истог помогли су општина Кула и Туристичка организација општине Кула.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs