Оџаци: Мађарска победник Кошаркашког кампа

Košarkaški kamp

Током викенда, у Хали Спортског центра у Оџацима, организован је по први пут Кошаркашки камп и Међународни кошаркашки турнир за девојчице до 16 година, где су учешће узеле екипе из четири државе, које су прваци у овој старосној категорији.

У преподневним часовима, одржани су тренинзи, као и тренинг утакмице, у којима су учествовала деца из општина Оџаци и Бач. Према речима секретара Спортског савеза општине Оџаци, Михајла Сујера, на тренинг кампу је учествовало око 70-ак младих кошаркашица. Он је овом приликом изразио задовољство целом манифестацијом и буђењем кошарке у општини Оџаци, уз посебну захвалност Небојши Николићу, члану Општинског већа задуженог за област спорта, на идеји и подршци за организацију ове спортске манифестације.

На Кошаркашком турниру прво место освојила је екипа „Вашаш академије“ из Мађарске, друга је била екипа „Будућности“ из Бјељине, док је „ЖКА” из Новог Сада освојила треће место.

Кошаркашки камп и турнир организовало је Спортско удружење за кошарку „Торпедо“, уз подршку локалне самоуправе и Спортског савеза општине Оџаци.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs