Оџаци: Одржана 56. седница Општинског већа – донет Нацрт Одлуке о буџету за 2022. годину

Sednica

У сали Општинског већа у Оџацима, одржана је 56. седница Општинског већа. Разматране су бројне тачке, након чега су донесене одлуке и упућене Скупштини на разматрање.

Општинско веће је размотрило и донело Нацрт Одлуке о буџету општине Оџаци за 2022. годину, али је такође, бавећи се буџетом за 2021. годину, донело Нацрт Одлуке о ангажовању екстерне ревизије завршног рачуна буџета општине Оџаци за 2021. годину. Поред поменутих, донесени су још и Нацрт Одлуке о накнадама за коришћење јавних површина на територији општине Оџаци, Нацрт Одлуке о изменама и допунама Одлуке о локалним комуналним таксама, Нацрт Кадровског плана за Општинску управу и правобранилаштво општине Оџаци за 2022. годину, Нацрт Одлуке о покретању поступка прибављања непокретности у јавну својину општине Оџаци непосредним погодбом. Разматрани су и програми пословања јавно комуналних предузећа „Услуга“ Оџаци и „Брестком“ Бачки Брестовац за 2022. годину, и исти упућени Скупштини на давање сагласности.

На седници су усвојена два акта и то Предлог Решења за расподелу средстава у области спорта и Предлог Закључка о утврђивању висине регресирања путних трошкова студената.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs