Оџачки привредници учествују на Сајму привреде у Ваљеву

Sajam privrede

Сајам привреде западне Србије – СПРЕГ, после двогодишње паузе услед пандемије, отворен је јуче у Ваљеву. На овој великој регионалној сајамској манифестацији поново се организовано представљају привредници из општине Оџаци. Организатор Сајма је Регионална асоцијација малих и средњих предузећа западне Србије, а извршни организатор је ваљевска агенција ГАТТИ.

Око 70 одсто излагача долазе из различитих грана индустрије, следе мала предузећа, предузетници и занатлије. Изложбени простор у потпуости је посвећен пољопривреди, биће изложени трактори, механизација, опрема за наводњавање, биљке из расадника, цвеће.

На овогодишњем, 17. по реду, Сајму представиће се излагачи из преко 30 градова и општина Србије, а уз подршку локалних самоуправа, туристичких организација и удружења предузетника, организовано ће излагати Зрењанин, Лјиг, Осечина, Мионица, Богатић, Прибој, Оџаци и Бач. После неколико година паузе, свој штанд имаће и Град Ваљево, на коме ће представити своје привредне и инфраструктурне пројекте, туристичку понуду, као и субвенције у области пољопривреде.

Сајам ће трајати до 9. априла у „Omni centru” у Ваљеву, као и на простору испред објекта, а током три дана биће организована бројна пратећа дешавања. На штанду К25 Еxpо у главној изложбеној хали представљају се привреде општина Оџаци и Бач.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs