Пакт опозиције и страног фактора: Председник говорио о три кључне ствари пред изборе

AV

Председник Србије говорио је  о изборима у децембру и одлуци опозиционих странака да се уједине да сруше власт.

Реч је о инструкцијама које су добијене споља, а председник је рекао да су лидерима опозиционих странака прво рекли да траже изборе, „па су у једном дану променили став“.

– Кад су добили изборе, онда су рекли „па нисмо их баш толико озбиљно тражили“. Да би народ знао, три ствари су ту кључне – рекао је председник Србије и појаснио:

– Под 1, „Србија против насиља“ никада није била грађански процес, него покрет Ђиласа, Микија Алексића и таста му. Друга ствар, странци не воле да виде независну земљу, него би да се Србија утопи у сивило и пропада онако како је пропадала до 2012. И трећа, људима треба да буде јасно да сваки глас за било кога од њих иде у Ђиласову касу – истакао је председник Србије.

Ово ће бити избори између прошлости и странака бившег режима које би да врате земљу у прошлост и будућности у коју воде они који су својим одговорним приступом показали да Србија може бити богатија да има више запослених, више изграђених пруга, путева, болница, стадиона и свих осталих ствари које су неопходне, истакао је председник.

Он је потом нагласио да су предстојећи избори од пресудног значаја за Србију.

– На народу је да изабере, ми ћемо наравно вољу грађана признати, а моје је да честитам победнику. Ја видим да су они у своју победу сигурни, а ми који не гледамо у прошлост и који желимо да гледамо у будућност борићемо се и покушати да победимо – рекао је Вучић .

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs