“Партизан” добија нови изглед – 4.5 милиона за уређење терена у Соколском дому

Soko Sombor

Спортска инфраструктура у Сомбору наставља да се унапређује. Након вишеструких радова на различитим спортским објектима у граду, захваљујући доброј сарадњи локалне самоуправе са Покрајинским секретаријатом за спорт и омладину потписан је уговор и за уређење терена у Соколском дому.
„У оквиру тог пројекта биће набављена и монтирана мултифункционална ПВЦ подлога, заједно са головима за рукомет, са мрежама, са заштитним мрежама и исто тако са клупама за резервне играче и делегате. Вредност овог целокупног пројекта је 4,5 милиона динара, од тога Покрајина финансира износ од 3 милиона динара, а суфинансирање ће такође извршити Град Сомбор у износу од 1,5 милион динара“, рекао је Дарко Косановић, директор СЦ „Соко“.

Такође, он је подсетио и на остале пројекте који су у претходном периоду реализовани захваљујући подршци Града Сомбора и Покрајинског секретаријата, а то су Фитнес центар на Градском стадиону, трибине на Отвореном базену, расвета на Затвореном базену, као и расвета у Градској хали „Мостонга“, те им се још једном захвалио на омогућавању бољих услова за спорт и рекреацију свим корисницима ових објеката.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on google
Google+
Share on email
Email

Тагови:

Најновије