Пензионерима 22. септембра исплата 50 евра

Министар финансија Синиша Мали изјавио је данас да ће пензионерима 22. септембра бити уплаћено по 50 евра.

Мали је за ТВ Пинк рекао да ће у новембру бити исплаћено свим пунолетним грађанима преосталих 30 евра од обећаних 60 евра, као и додатних 20 евра у децембру.

  • Огромна помоћ свим грађанима Србије. Показали смо да смо јака економија и да имамо новца да помогнемо нашој привреди и грађанима, а и претходне реформе које смо спровели су се исплатиле, рекао је Мали.

Од 18. септембра друго коло Узми рачун и победи

Он је најавио да 18. септембра почиње друго коло наградне игре “Узми рачун и победи” и позвао грађане да слањем фискалних рачуна учествују у тој наградној игри.

Мали је за ТВ Пинк рекао да је у игри још 30 аутомобила Фиат 500Л, као и још осам станова од којих је један у Београду на води.

Истакао је да без обзира на наградну игру, грађани морају да узимају фискалне рачуне јер они, како каже, значе нове аутопутеве, школе, болнице, вртиће.

  • Свест грађана коју смо већ изградили, настављамо да градимо, јер сваки рачун који се не узме је губитак за све нас, рекао је Мали.

Министар је подсетио да од 1. јануара идуће године почиње нови систем фискализације који ће бити још један начин у борби против сиве економије.

  • Ако желимо да инвестирамо милијарде у аутопутеве, болнице, школе, онда морамо на прави начин да се изборимо са сивом економијом, закључио је Мали.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије