Петковић: „Повређеном Гаљку предстоји озбиљно лечење због тешке повреде.“

Petković

Драгиша Гаљак, који је 29. маја на немилим догађајима у Звечану задобио тешке телесне повреде јуче је преведен из Опште болнице Косовска Митровица на Одељење интензивне неге Ургентног центра Србије. Јер му због тешке повреде предстоји озбиљно лечење, изјавио је данас директор Клиничког центра Србије Милика Ашанин. Ашанин је рекао да је Гаљак у добром општем стању.

„Гаљак је повреде у Звечану задобио упуцавањем у слабински део леђа и у леву шаку. Он је у Општој болници Косовска Митровица, хитно оперисан, збринуто је крварење. Спашен му је живот а ради даљег лечења преведен је у Клинички центар Србије јер има комплексну, тешку мултифрагментарну повреду левог дела карличне кости. Предстоји му озбиљно ортопедско лечење”, рекао је Ашанин.

Истакао је велико задовољство чињеницом да су Гаљка данас посетили председник Србије Александар Вучић и директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић.

„Председник Вучић је обишао и троје људи који се у Клиничком центру још лече после рањавања у околини Смедерева и Младеновца. Они су у знатно бољем стању, што је председника посебно обрадовало и са великим задовољством је са њима попричао”. Рекао је Ашанин и додао да се очекује да ће рањени бити излечени.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs