ПИО фонд тражи фирму за готовинску исплату пензија у наредних годину дана

Gotovina

Републички фонд за пензијско и инвалидско осигурање расписао је тендер за услуге готовинске исплате пензија, новчаних накнада и новчане помоћи, а вредност набавке процењена је на 710 милиона динара.

Понуђач је, како се наводи, у обавези да у току периода трајања уговора организује готовинску исплату у пословној јединици која је територијално најближа кућној адреси у месту пребивалишта корисника или организује готовинску исплату путем доставе на кућну адресу корисника, односно примаоца пензија који се определио за овакав начин исплате.

Такође, потребно да понуђач готовинску исплату изврши најкасније у року до пет радних дана од дана доспелости исплате осим за кориснике пољопривредних пензије на реонима у руралним срединама где овај рок износи до десет радних дана од дана доспелости исплате.

Очекује се и да понуђач има минимум 1.000 ангажованих радника на пословима електронске обраде података за исплату путем налога, штампања налога и спискова, формирања евиденције налога, рекламацијама у вези са исплатом, исплатом у пословној јединици као и другим пословима, као и да располаже јединственом мрежом на коју су повезане све локације на којима ће се вршити исплата. Мрежа подразумева минимум 1.000 повезаних и умрежених рачунара, за обим посла који обухвата обраду око 500.000 налога за исплату месечно.

Уговор се закључује на годину дана, а рок за достављање понуда је 7. фебруар 2022. године.tovina

Детаљније погледајте ОВДЕ.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs