Повукао се извршни директор Твитера: Одлука ступила на снагу моментално!

Dorsi

Управни одбор компаније са седиштем у Сан Франциску једногласно је одобрио Агравала, који је у фирми више од једне деценије.

Извршни директор и суоснивач Твитера Джек Дорси повлачи се са места извршног директора компаније, а Параг Агравал ће га наследити.

– Одлучио сам да напустим Твитер јер верујем да је компанија спремна да настави са својим оснивачима. Моје поверење у Парага као извршног директора Твитера је дубоко. Нјегов рад у протеклих 10 година био је трансформациони. Дубоко сам захвалан на његовој вештини, срцу и души. Нјегово је време да води – рекао је Дорси који је помогао у оснивању фирме 2006.

Управни одбор компаније са седиштем у Сан Франциску једногласно је одобрио Агравала, који је у фирми више од једне деценије, да постане нови извршни директор компаније.

Дорси, који је и извршни директор платне компаније “Сqуаре”, остаће члан Твитеровог одбора директора до следеће године када му истиче мандат, саопштила је компанија.

Други извршни директор, Брет Тејлор, именован је за новог председника одбора Твитера, док ће претходни председник, Патрик Пичет, остати у одбору и председаваће Твитер комитетом за ревизију.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs