Подела бесплатних садница у Липару и Крушчићу

Sadnice

Општина Кула наставила је реализацију акције “Посади свој хлад”, која је до сада спроведена у насељеним местима Кула и Црвенка. Овога пута, подела садница грађанима ће се вршити у Липару и Крушчићу, испред месних заједница, у подне, а део садница ће бити подељен и основним школама “Никола Тесла” и “Вељко Влаховић”

Након поделе 60.000 садница у претходне две акције, биће организована подела још 40.000 садница белог јасена грађанима Републике Србије. Поделу ће вршити партнерске компаније заједно са званичницима локалних самоуправа у преко 120 градова и општина у исто време.

У акцији се деле увозне двогодишње саднице белог јасена са упутством за садњу и ознаком имена друштвено одговорне компаније која је подржала акцију и омогућила бесплатне саднице за школе,вртиће и грађане свог места. Такође, свака садница садржи лого спонзора, као и QР код преко којег можете да се региструјете и пратите упутства за њен даљи развој.Друга страна везице је остављена за ваше име и датум садње.

Овом акцијом биће посађено 100 садница белог јасена,а планирано је да се следеће године врши подела садница, у току пролећне и јесење садње, у Сивцу и Руском Крстуру.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs