Подршка представницима Сомбора на фестивалу „Србија у ритму Европе“

Димитрије Костић-вокал и плесачи Антониа Шош, Лејла Цветковић, Чаба Киш и Мирјана Нинков имаће јединствену прилику да представљају Град Сомбор на највећем музичко-сценском такмичењу „Србија у ритму Европе“, на коме деца и млади од 14 до 21 године својим наступом представљају једну од европских земаља.

Овогодишње финале заказано је за 5. септембар, уз директан пренос на Првој српској телевизији, а домаћин је Град Чачак. Сомбор ће представљати Аустрију са песмом „Nobody but you“.

Заменица градоначелника Љиљана Тица пожелела је пуно среће представницима Сомбора на предстојећем финалу.

  • Нама је драго што наш град учествује на овој великој музичкој манифестацији, што окупља младе људе и што младим људима даје прилику за стицање искуства на сценском наступу, као и за размену искустава, рекла је заменица градоначелника.

Директор фестивала „Србија у ритму Европе“ Давид Макевић захвалио се локалној самоуправи што је препознала вредност једног оваквог пројекта.

  • Већ неколико година за редом локална самоуправа Града Сомбора препознаје вредност пројекта „Србија у ритму Европе“ и за циљ има да постакне младе таленте. Ми се данас налазимо са представницима једног од 24 града који су укључени у реализацију нашег пројекта и самим тим ово је за њих ветар у леђа, казао је Макевић.

Представнике Сомбора у такмичењу „Србија у ритму Европе“ можете да подржите већ сада путем СМС гласања које ће трајати све до 5. септембра, када се закључује у директном телевизијском преносу.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије