Подршка пројекту “У бојама деце”

Gradsko veće Grada Sombora

Градско већа града Сомбора, одржало је 91. седницу, на којој су одобрили да се суфинансира пројекат „У бојама деце“, Удружења сомборских учитеља. Овај пројекат базира се на развоју стваралаштва за децу, са циљем да додатно афирмише Сомбор као град у којем је започело образовање учитеља у овом делу Европе.

Такође, чланови Градског већа прихватили су деобни биланс између Центра за социјални рад Сомбор и Центра за пружање услуга социјалне заштите града Сомбора. Према овом деобном билансу, Центар за пружање услуга социјалне заштите града Сомбора преузеће на управљање од Центра за социјални рад део средстава, права и обавеза над имовином и део запослених, за потребе пружања услуга у социјалној заштити на територији Града Сомбора.

Веће је прихватило и понуду ЈКП „Простор“ за вршење стручно-техничког надзора за 2022. годину, као и понуде за молерске радове на фудбалском стадиону у Алекса Шантићу, израду ограде на помоћном терену ФК „Жак“ Сомбор, изградњу тоалета на фудбалском стадиону у Станишићу и израду ограде на тениском терену у Бездану, које ће унапредити и побољшати спортску инфраструктуру на територији Града Сомбора.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије