Поклони добродошлице за сомборске ђаке прваке

Добродошлицу у школске клупе ђацима првацима, првог дана школске 2021/2022. године, пожелели су градоначелник Сомбора Антонио Ратковић и председник Скупштине Града Зоран Рус.

Градоначелник је посетио ђаке у Основној школи „Аврам Мразовић“ у Сомбору и Основној школи „Никола Тесла“ у Кљајићеву, а председник Скупштине Града успешне школске дане пожелео је ђацима у Основној школи „Доситеј Обрадовић“ у Сомбору.

  • И ове године смо наставили једну лепу традицију обиласка наших ђака првака. Свакако да су наши ђаци прваци добили пригодне поклончиће од Града Сомбора и Савета за безбедност саобраћаја. Укупно смо поделили 665 поклончића и пожелели нашим ђацима првацима успешно школовање, поручио је градоначелник Ратковић.

Локална самоуправа је и ове године припремила поклоне добродошлице – школски прибор и ранчиће који су првог дана школе уручени првацима. Град Сомбор је за поклоне је из буџета издвојио 792.000,00 динара, а представници Града уручили су поклоне свим ђацима првог разреда основних школа на територији Града Сомбора.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије