Поклони добродошлице за сомборске ђаке прваке

Добродошлицу у школске клупе ђацима првацима, првог дана школске 2021/2022. године, пожелели су градоначелник Сомбора Антонио Ратковић и председник Скупштине Града Зоран Рус.

Градоначелник је посетио ђаке у Основној школи „Аврам Мразовић“ у Сомбору и Основној школи „Никола Тесла“ у Кљајићеву, а председник Скупштине Града успешне школске дане пожелео је ђацима у Основној школи „Доситеј Обрадовић“ у Сомбору.

  • И ове године смо наставили једну лепу традицију обиласка наших ђака првака. Свакако да су наши ђаци прваци добили пригодне поклончиће од Града Сомбора и Савета за безбедност саобраћаја. Укупно смо поделили 665 поклончића и пожелели нашим ђацима првацима успешно школовање, поручио је градоначелник Ратковић.

Локална самоуправа је и ове године припремила поклоне добродошлице – школски прибор и ранчиће који су првог дана школе уручени првацима. Град Сомбор је за поклоне је из буџета издвојио 792.000,00 динара, а представници Града уручили су поклоне свим ђацима првог разреда основних школа на територији Града Сомбора.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs