Пола милиона динара за помоћ избеглим, расељеним и прогнаним лицима

Javni poziv

Фонд за избегла, расељена лица и за сарадњу са Србима у региону расписао је Јавни позив за избор корисника за доделу помоћи за решавање стамбених потреба избеглих, расељених и прогнаних лица кроз набавку грађевинског материјала за побољшање услова становања на територији АП Војводине.
Помоћ је бесповратна и одобрава се за куповину грађевинског материјала неопходног за побољшање основних услова становања, при чему максимална вредност једног пакета грађевинског материјала, износи до 500.000,00 динара, а минимална вредност једног пакета грађевинског материјала износи 150.000,00 динара по породичном домаћинству Корисника.
Пријава на овај Јавни позив подноси се на обрасцу Пријаве, који се може преузети у просторијама Фонда за избегла, расељена лица и за сарадњу са Србима у региону, на интернет адреси https://firpisr.rs/ . На исти начин може се преузети и образац Изјаве.
За додатне информације у вези са Јавним позивом можете се обратити Фонду за избегла, расељена лица и за сарадњу са Србима у региону, Нови Сад, Булевар Михајла Пупина 25, или на телефон 021/475 42 95, или путем и-мејла на адресу uprava@fondirpvojvodine.rs
Пријаву послати поштом или донети лично у затвореној коверти на адресу: Фонд за избегла, расељена лица и за сарадњу са Србима у региону, 21 000 Нови Сад, Булевар Михајла Пупина 25 са назнаком: „Јавни позив-грађевински материјал“.
Рок за подношење пријава са потребном документацијом је од 14.06.2023 до 28.06.2023. године.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs