Помоћ малој Маши

Maša

Девојчици Маши Николић из Оџака је са годину и по дана утврђено да болује од страбизма и астигматизма. У другој години, она почиње да носи наочаре, а поласком у вртић и школу појављују се проблеми са читањем, писањем и моториком.

Данас је Маша Николић десетогодишња девојчица веселе нарави која поред школе воли да рецитује, глуми, чита. Међутим проблеми са видом су и поред бројних терапија узнапредовали, те озбиљно угрожавају њено даље школовање, али и свакодневне активности. Једина нада у опоравак је операција у Очној клиници „Фјодоров“ у Калуги у Русији, те су се у акцију сакупљања помоћи укључили ученици и наставници Основне школе „Бранко Радичевић“, али и грађани Оџака.

До сада је прикупљено око 530.000 динара од потребних 832.000 динара, а у Машиној основној школи су наставили да сакупљају добровољни прилог, и најавили велику хуманитарну манифестацију која би требала да се одржи 15. децембра на платоу Спортског центра Оџаци.

Помозите и ви овој девојчици да поврати вид и има срећно детињство слањем СМС поруке садржине 1123 на број 3030, уплатом новца на текући рачун или учешћем у некој од хуманитарних акција.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs