Помоћ Покрајине и Привредне коморе Војводине произвођачима у презентацији и пласману сирева

Sir

Покрајински секретар за пољопривреду Чедомир Божић представио је кампању под називом „Неодољиви укуси равнице – сиреви Војводине“, коју је покренуо ресорни секретаријат, у сарадњи са Привредном комором Војводине. Циљ је да се помогне малим произвођачима да пласирају своје производе на тржишту.

Божић је рекао да је ова кампања усмерена ка подизању свести о вредности домаћег производа, као и јединственој промоцији различитих произвођача сирева.

  • Kампањом је предвиђен широк спектар маркетиншких активности, као и креирање јединствене интернет презентације sirevivojvodine.rs, која ће садржати платформу за дигитални контакт са купцима и представницима трговинских ланаца. Покушаћемо сликовито да представимо широј јавности ове млечне производе, а самим тим и туристичке потенцијале крајева где произвођачи раде и живе, рекао је Божић додајући да ће у фокусу кампање бити домаћин који на свом газдинству има заокружен процес производње, почевши од узгоја крава и сировина, па до крајњег производа, сира.

Б.K.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије