Посета Удружења бораца у Кљајићеву

Посета

Члан Градског већа за област социјалне заштите Дарко Смиљанић посетио је Удружење бораца ратова 1990 – 1999. „Осма кордунашка ударна дивизија +“ у Кљајићеву.

Током састанка већник и представници Удружења разговарали су о плану за спровођење наредних активности, као и о положају и статусу бораца.

Удружење „Осма кордунашка ударна дивизија +“ активно се бави неговањем традиције и историје, а чланови се у просторијама удружења свакодневно друже и организују активности. На градском конкурсу за финансирање и суфинансирање пројеката и програма удружења из области социјалне и здравствене заштите за 2022. годину, Удружење бораца из Кљајићева добило је средства у износу од 300 000 динара за пројекат „Програм спровођења активности удружења бораца“. 

Поред наставка активности на очувању традиције и историје, Удружење „Осма кордунашка ударна дивизија +“ има планове за уређење фасаде, крова и просторија Удружења. 

Представници Удружења истакли су да сарадња са локалном самоуправом иде узлазном путањом и изразили наду да ће наставити да се развија у том правцу.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs