Постављена нова подлога у Сали за борилачке вештине у Црвенки

Nova podloga Kula

Спортска хала „Слободан Чиле Мишковић“ у Црвенки претходних година била је предмет значајног инвестирања локалне самоуправе. У оквиру исте, уложена су и средства у реконструкцију Сале за борилачке вештине, те је тако постављена нова подлога и урађен је читав низ других радова. Радови су финансирани из средстава локалне самоуправе, а прилику да обиђе исте, имао је председник општине Кула, Дамјан Миљанић, у пратњи директора Спортског центра општине Кула, Владана Рачића и помоћнице председника општине, Јелене Павков.
Миљанић је истакао да је једно од неспорних и бескомпромисних опредељења општине Кула управо улагање у спорт и спортску инфраструктуру, те да је то гарант неких нових успеха и неких будућих шампиона.
„Сваке године у црвеначкој Хали имамо фазно реновирање. У питању је велики спортски објекат који захтева, наравно, и велика инвестирања. Ове године је то подлога у Сали коју користе клубови борилачких вештина. Урађена је нова расвета и грејање, али ту није крај инвестицијама. Требало би ове године, ако све буде по плану, да се ураде и нови портали у делу где је велика дворана и онда остаје за следећу годину да се ураде неки, углавном мањи, послови, чиме ће реконструкција Хале бити потпуно завршена. Подсетићу вас да је претходно урађена нова подлога и то је била једна од већих инвестиција, затим пре тога кров и нова расвета. Сваке године улагало се на десетине милиона динара како би тај спортски објекат био у потпуности завршен“, истакао је Миљанић.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.