Постављено једанаест нових аутобуских стајалишта на територији Града Сомбора

Члан Градског већа за област комуналних делатности и инвестиција, Ђорђе Зорић, са представницима ЈКП „Простор“ Сомбор и представницима месних заједница, обишао је нова аутобуска стајалишта која су постављена у граду и приградским насељима.
У сарадњи ЈКП „Простор“ и Града Сомбора у овој години је постављено једанаест аутобуских стајалишта, од којих су три постављена на Безданском путу, два у Чичовима и по једно у Ранчеву, Обзиру, Милчићу и Обзир – Павловићу, Градини и на Јосићком путу.
Аутобуска стајалишта су направљена од квалитетне металне конструкције и заштићена лексаном од ветра и кише. Завршетком стајалишта на Јосићком путу је овај пројекат за 2023. годину завршен, а према речима градског већника Зорића, пројекат ће бити настављен и на осталим локацијама у следећој години, на локацијама на којима се укаже потреба.
Град Сомбор наставља са уређењем аутобуских стајалишта, изградњом или реконструкцијом, како би путници дочекали градски превоз на видно обележеним местима заштићени од временских услова.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs