Потписан Протокол о сарадњи Београда и Будве у туризму

Будва
Туристичка организација Београда (ТОБ) и Туристичка организација Будве потписале су Протокол о сарадњи двају градова у области туризма, којим је озваничена дугогодишња пријателска и професионална сарадња две најзначајније туристичке организације у Србији и Црној Гори, саопштила је ТОБ.

Прецизира се да ће на основу Протокола две туристичке организације интензивирати сарадњу у области туризма, угоститељства, културе и спорта, радити на унапређењу туристичке размене и развоју укупне туристичке понуде градова потписница.

“Београд и Будва појединачно, по броју гостију и промотивном значају, свакако представљају најважније дестинације у Србији и Црној Гори. Још важнија је чињеница да се Београђани и Будвани често и радо посећују као и да су дубоко везани на много начина. Споразум који смо потписали између наше две туристичке организације није само потврда ових чињеница, већ и путоказ за даљу сарадњу и међусобну промоцију, као и за могућност заједничког наступа на трећим тржиштима”, изјавио је директор Туристичке организације Београда Миодраг Поповић, преноси се у саопштењу.

Догађају је присуствовала и отправница послова у Амбасади Црне Горе у Србији Ана Ражнатовић.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије