Почела зимска чаролија, отворено клизалиште у Оџацима

Klizanje

Све љубитеље зиме и зимских спортова, а посебно клизања, обрадовало је данашње отварање клизалишта испред Спортског центра Оџаци. Наиме од 10 часова, клизаљке и лед су спремни да дочекају клизаче, а пре свега најмлађе суграђане, који су једва дочекали ову зимску атракцију.

– Срећан сам што можемо да обрадујемо све наше малишане, са почетком распуста они ће моћи да своје слободно време проводе на нашем клизалишту, које смо уређивали протеклих дана. Клизалиште је спремно за почетак сезоне, плато поред клизалишта ће бити додатно украшен, тако да ће наши малишани имати максимално леп угођај и лепу атмосферу за провод и за свој распуст – рекао је Дејан Костић, директор Спортског центра Оџаци.

Радно време клизалишта је од 10 до 21.30 х, а свака смена је на сат времена. Између смена је пауза од по 15 минута како би се промениле клизаљке и припремиле наредне групе клизача. Цена за сат времена је 200 динара за одрасле и 100 динара за децу, што је на нивоу цена од пре две године.

Из Спортског центра Оџаци апелују на све посетиоце да се придржавају кућног реда на клизалишту и око њега, како би се обезбедила сигурност свих посетилаца и клизача.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs