Почела подела едукативних поклон пакета сомборским вртићима

Председник Савета за безбедност саобраћаја, градоначелник Сомбора Антонио Ратковић, чланови Савета за безбедност саобраћаја, чланови Градског већа и представници Саобраћајне полиције посетили су сомборске вртиће како би им уручили едукативне поклоне који ће нашим најмлађим суграђанима помоћи да стекну нова сазнања о правилном понашању у саобраћају.

Савет за безбедност саобраћаја, као и сваке године, определио је део својих средстава за опремање вртића, а ове године поклони се састоје од бицикала, комплета саобраћајних знакова и школског прибора.

  • У наредних неколико дана имамо наставак једне лепе традиције даривања наших вртића. Данас смо имали прилику да дарујемо бицикле за наше најмлађе учеснике у саобраћају, као и саобраћајне знакове, с обзиром да смо крајем прошле године сваком вртићу доделили још по један саобраћајни тепих. Циљ нам је да деца од малих ногу науче како се треба понашати у саобраћају, пре свега, како када долазе од куће до школе, где треба да прелазе улице, и оно што је мени изузетно драго, да видим да васпитачице јако лепо раде са њима, да су деца упозната са правилима  понашања у саобраћају, и ми као Савет од 2016. сваке године гледамо да дарујемо наше вртиће, рекао је Ратковић.

Подела се наставља и наредних дана, а поклоне ће добити сви вртићи Предшколске установе „Вера Гуцуња“, као и вртић „Мали принц“.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs